Kiimingin Erämiehet Ry

 

Seuran talvikokous 12.2.2019 klo 19.00 Reposelässä.

 

JÄSENTIEDOTE II / 2018

26.8.2018
PUHEENJOHTAJAN TERVEISET JA KESÄKOKOUSASIOTA

Seuran kesäkokous pidettiin Reposelän majalla 6. päivänä elokuuta.

Hirvilupien määrää laski anotusti  n. 30%:a edelliseen vuoteen verrattuna. Hirvilupien kokonaismäärä on 22 aikuisen ja 16 hirven vasan lupaa. Hirvenmetsästykseen osallistuu tulevana syksynä 73 henkeä.

Kauriiden metsästykselle asetettiin 8 kauriin kokonaiskiintiö, syyspyyntiin 6 kpl (syyspyynnin kiintiö täyttyi 20.12.2018) ja kevätpyyntiin 2 kpl. Kaadetuista kauriista ilmoitus Suomen riistakeskukselle ja seuran puheenjohtajalle (seurantaa varten). Metsästäjä voi ampua jahtikauden aikana enintään yhden kauriin. Seuruepyynnissä saalis jaetaan osallistujien kesken. Kanalintukantaa seurataan seuramme alueella riistakolmiolaskennan avulla. Tänäkin kesänä on laskettu myös alueellamme sijaitseva riistakolmio. Riistakolmioiden laskentatuloksia voitte tarkastella osoitteessa https://www.riistakolmiot.fi/.

Metsästysajat seuramme alueella ovat asetusten mukaisia aikoja. Maa- ja metsätalousministeriö on esittänyt aikoihin rajoituksia, tarkista metsästysajat ennen metsästykseen ryhtymistä.

Metsäkanalintujen metsästysajat löytyvät http://www.riista.fi tai www.mmm.fi sivuilta.

Laskutuksessa ja yhteystiedoissa on havaittu virheitä, nämä johtuvat jäsenrekisterin pitäjän vaihdosta. Jos saat mielestäsi väärän laskun tai väärään osoitteeseen, ota yhteyttä puheenjohtajaan, niin tilanne korjataan. Pahoittelemme, jos olemme aiheuttaneet mielipahaa.

 

Hyvää jahtisyksyä toivottaa

Hannu Puirava

puheenjohtaja

Kesäkokouksen päätöksiä:

Saaliskiintiöt jahtikaudella 2018

Kokonaispistemäärä 12 pistettä

Koppelo ja riekko rauhoitettu

Metso            9 pistettä (yksi kpl/metsästäjä)

Teeri              6 pistettä

Pyy                3 pistettä

Jänis, fasaani, kyyhky, vesilinnut ja pienpedot ei pisteytystä.

Rauhoitusalueet (huomaa Lauttalammen vesilinnustuskielto)
Jääli: Laivakankaantie- iso sähkölinja- Koitelintie (Jäälinjärven alue). Lauttalammen vesialue ja 100m lähempänä rantaa ei saa metsästää vesilintuja.
Kirkonkylä: Hautausmaalta tulevan sähkölinjan ja Kuusamontien välinen alue sekä isoa sähkölinjaa Kiiminkijokeen tuleva Kuusamontien puoleinen alue.

Oulun seudun ympäristötoimen elintarvikevalvonnan Oiva-raportti (09.11.2017) löytyy alla olevasta linkistä:
https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=kiimingin%20er%E4miehet&